AJANKOHTAISTA

14.12.2018

TARJOLLA AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

OT-Control etsii joukkoonsa sähköautomaatiosuunnittelijaa sekä sähköautomaatioasentajaa. Tsekkaa tarkemmat tiedot Eila Kaislan sivuilta ja toimi heti, sillä hakuajat umpeutuvat pian.

Lisätietoja sähköautomaatiosuunnittelijan tehtävästä löydät täältä, sähköautomaatioasentajan tehtävästä täältä.

28.09.2018

ÄLYKKÄÄMPÄÄ PROSESSINOHJAUSTA

Esittelemme Sahateollisuuspäivillä uusia OT‑C SmartCam -älykameroitamme, joilla saadaan huomattavasti älykkäämpää prosessinohjausta kuin perinteisillä anturiratkaisuilla. Älykameramme soveltuvat erinomaisesti sahalinjojen ja lajittelun eri prosessien ohjaukseen.

Kameroillamme voidaan tehdä erityyppisiä mittauksia ja ohjata aktiivisesti prosessia niistä saadun informaation perusteella.

Lue lisää

11.04.2018

UUSI EDISTYKSELLINEN ASETE-OHJELMISTO SAHALINJOILLE

OT-C Asete -ohjelmisto on uudistunut niin ilmeeltään kuin käytettävyydeltäänkin.
Ohjelmiston poikkeuksellisen itsenäinen toiminta mahdollistaa liitännät eri mittarivalmistajien laitteisiin, sahalinjan ohjaukseen sekä ylempiin järjestelmiin.
Lisäksi ohjelmistoon on mahdollista integroida asiakaskohtaisia ominaisuuksia.
Ota yhteyttä, niin saat tietää lisää!

07.05.2018

OT-Control Sahateollisuuspäivillä

Olemme mukana syksyn Sahateollisuuspäivillä Aulangolla. Tule mukaan tapahtumaan ja kuulemaan uutuuksistamme!
Tänä vuonna tapahtuman teemana on ”Globaalit sahatavaravirrat – Vaikutus tuotantoon ja investointeihin”, mikä varmasti herättää vilkasta paneelikeskustelua.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tapahtumaan osoitteessa: http://www.stmy.fi/STP18

06.07.2018

OT-CONTROLIN OSAAMINEN VAHVISTUU

Mika Juntunen aloitti automaatiosuunnittelijan tehtävät 4.6.2018. Hän on aiemmin tehnyt pitkä uran Metsä Groupilla sähkö- ja automaatiotehtävissä. Mikan monipuolinen asiantuntemus erilaisista järjestelmistä saha- ja levyteollisuudessa vahvistaa entisestään OT-Controlin vahvaa osaamista.
Erityisesti Mikalla on tuntemusta SICK-turvatuotteiden, Siemens- ja Omron-logiikoiden osalta. OT-Control toivottaa tervetulleeksi Mikan entiset yhteistyökumppanit ja tarjoaa myös hänen vahvan osaamisensa kaikkien OT-Controlin asiakkaiden käyttöön.

09.10.2017

OT-CONTROL NYT FACEBOOKISSA

OT-Control ottaa sosiaalista mediaa haltuun ja on ensitöikseen liittynyt Facebook-yhteisöpalveluun. Tykkää FB-sivustamme, niin pysyt ajan tasalla OT-Controlin tekemisistä, menemisistä ja kuulumisista. Löydät meidät osoitteesta www.facebook.com/otcontrol.

Nähdään Facebookissa!

21.12.2017

OT-CONTROL, JOULUTERVEHDYS

Olkoon joulunne leppoisan ohjelmoimaton ja uusivuosi automaation lailla säkenöivän sähköinen.
Hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2018.
Toivoo: OT-Controlin väki

28.08.2017

OT-CONTROL PUUMESSUILLA

Puu- ja bioenergia-alan johtava messutapahtuma kokoaa toimialan ammattilaiset jälleen Jyväskylään. Edustajamme Jukka Pakarinen on tavoitettavissa messualueella 6.–7.9. Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella. Tervetuloa!

23.05.2017

OT-CONTROLIN OSAAMINEN VAHVISTUU

Juha Kivistö aloitti ohjelmistosuunnittelijan tehtävät 3.4.2017. Hän on aiemmin tehnyt pitkä uran Koskisen Oy:llä automaatiotehtävissä. Juhan monipuolinen asiantuntemus erilaisista järjestelmistä saha- ja levyteollisuudessa vahvistaa entisestään OT-Controlin vahvaa osaamista.
Erityisesti Juhalla on tuntemusta C-kielen, erilaisten käyttöliittymien ja Mitsubishi-logiikoiden osalta. OT-Control toivottaa tervetulleeksi Juhan entiset yhteistyökumppanit ja tarjoaa myös hänen vahvan osaamisen kaikkien OT-Controlin asiakkaiden käyttöön.

Juhan yhteystiedot:
040 553 4421
juha.kivisto@ot-control.fi

23.05.2017

OT-CONTROL LIGNA 2017 -MESSUILLA

Edustajamme Jukka Pakarinen on tavoitettavissa Lignan messualueella 23.–25.5. Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella. Tervetuloa!

Designed & developed by Sektori